Таких всього 300 штук у світі: У столиці України помітили рідкісний Jaguar (фото)

Розганяється цей "звір" до 100 км всього за 3,7 с...

На вулицях Києва сьогодні, 27 грудня, був помічений рідкісний автомобіль Jaguar XE SV Project 8. Відомо, що таких моделей всього 300 штук у всьому світі. Вартість красеня, приблизно, 170 тисяч євро, передають Патріоти України з посилання на MMR.

Тим, хто розбирається в таких автомобілях, відомо, що в цьому екземплярі встановлений п'ятилітровий компресорний V8 мотор потужністю 600 к.с.

У Jaguar XE SV Project 8 восьми ступінчаста АКПП і розганяється цей "звір" до 100 км всього за 3,7 с .. Він здатний максимально розігнатися до 322 км/год.

З переваг моделі також повний привід, підвіска з адаптивними амортизаторами, а також керамічні гальма. За бажанням власника в таких седанах, можна прибрати два задніх сидіння і встановити каркас безпеки.

Варто знати: Які зміни чекають на українських дітей та їхніх батьків у Польщі із 1 вересня

вівторок, 21 травень 2024, 14:25

Якщо дитина біженців з України з 1 вересня 2024 року не піде до польської школи, їх можуть чекати штрафи. У середу, 15 травня, Сейм ухвалив проєкт змін до «Спецзакону про допомогу громадянам України у звʼязку з війною в цій країні», який має продовжити...

Суд виніс вирок мешканці Закарпаття, яка хвалила Путіна та звинувачувала Україну у "вбивствах на Донбасі"

вівторок, 21 травень 2024, 13:19

Суд у Закарпатській області виніс вирок місцевій жительці, яка підтримувала дії Путіна та звинувачувала Україну у розстрілі мирного населення. Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі, передають Патріоти України. Як зазначається, йдеться ...