Таких всього шість: Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються мільярдери

Астрологи підрахували, серед представників яких знаків Зодіаку найчастіше зустрічаються дуже багаті люди. Як виявилося, таких знаків всього шість, передають Патріоти України.

Діва

Діви - один з найбагатших знаків Зодіаку. Відомо, що 12% людей, які народилися під цим знаком Зодіаку, входять в список доларових мільярдерів. Вони домоглися свого багатства за допомогою працьовитості, комунікабельності і чарівності.

Овен і Водолій

Овнів і Водоліїв серед найбагатших людей світу 8%. Астрологи кажуть, що Водолії запросто можуть заробити величезну кількість грошових коштів, а все завдяки широкому кругозору і дружелюбності. Через любов до свободи вони часто бувають звільнені від сімейних уз, їх ніщо не може відвернути від заробітку. Овни роблять упор на наполегливість. Вони всього можуть домогтися самі за допомогою своєї працьовитості. В арсеналі таких людей завжди знайдеться хитрість і спритність.

Риби

Дуже часто в список мільярдерів потрапляють Риби. За словами експертів, вони відрізняються наполегливістю і впертістю. Такі люди запросто можуть зробити величезні статки, для цього їм знадобиться лише кмітливість, яка в підсумку приведе їх до успіху. Представники цього знака зодіаку володіють неймовірною інтуїцією, вони переслідують успіх, як мисливці видобуток.

Стрільці

Стрільці можуть заробляти величезну кількість грошей за допомогою розуму і егоїзму. Вони не відчувають моральних страждань, і завжди не проти переступити норми і порушити чужі кордони. Астрологи відзначили, що Стрільці дуже імпульсивні.

Козеріг

Козероги - дуже працьовиті, вони завжди думають на кілька кроків вперед. Ці люди рвуться до фінансової свободи. Найчастіше Козероги дотримуються суворого плану, якому не можуть перешкодити чужі інтереси.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...