"Таких заклинань ще ніколи не чули": У Києві зупинили порушницю ПДР у стані наркотичного сп'яніння (відео)

У Києві правоохоронці затримали водійку легковика, яка, як виявилось, перебувала за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Своє спілкування з інспекторами жінка розпочала з лайки та прокльонів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передають Патріоти України.

На порушницю склали адміністративний протокол. "Чіпурей, чіпурей, чіпурей". Таких заклинань ще не чули. Київ. Зухвале порушення ПДР водійкою на авто Toyota. Патрульні відреагували та зупинили порушницю. Цього разу замість "прічіна астановкі" почули нецензурну лайку, агресивну поведінку та прокльони невідомою мовою від жінки з ознаками наркотичного сп'яніння", – розповів Білошицький.

Він додав, що проїхати до лікаря-нарколога жінка, звісно ж, категорично відмовилася. Тож отримала протокол за статтею 130 КУпАП (мінімальний штраф 17 тисяч гривень).

Родичі були стурбовані зникненням: У лісах Івано-Франківської області знайшли двох мертвих грибників (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 20:18

У лісах Калуського й Коломийського районів Івано-Франківської області рятувальники разом із місцевими мешканцями вранці 12 жовтня знайшли тіла двох чоловіків-грибників. Про це повідомляють у Facebook Головного управління ДСНС України в регіоні, передаю...

Поліцію звинувачують у бездіяльності: У Києві особистий водій власниці бренду одягу One by One влетів у людей на тротуарі (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 20:10

У Києві ввечері 10 жовтня особистий водій власниці бренду одягу One by One Лідії Сметани виїхав на тротуар, де влетів у чотирьох людей. Про ДТП повідомили адвокати юридичної компанії "Міллер", які представляють інтереси потерпілих, передають Патріоти У...