Таким можна все? У Києві чоловік зробив зауваження власнику Toyota Land Cruiser, а той у відповідь жорстоко його побив

У Києві чоловік зробив зауваження власнику Toyota Land Cruiser за неправильне паркування, а той у відповідь жорстоко його побив. Поліцейські з’ясовують обставини дорожнього конфлікту у Дніпровському районі столиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 14 січня, під час моніторингу мережі Інтернет правоохоронці виявили публікацію з відео, де на вулиці Андрія Аболмасова відбувається бійка між двома чоловіками. На місце події прибули поліцейські для з’ясування усіх обставин інциденту", - йдеться у повідомленні.

Попередньо правоохоронці встановили, що між опонентами виник конфлікт через неправильне паркування автомобіля. Згодом один із чоловіків накинувся з кулаками на іншого та завдав йому декілька ударів у різні частини тіла.

Внаслідок бійки одного із учасників госпіталізовано до лікарні, а з іншим чоловіком спілкуються слідчі. Подія зареєстрована в Дніпровському управлінні поліції, після встановлення усіх обставин їй буде надана правова кваліфікація.

За даними пабліка "Києва Оперативного", нападником, ймовірно, може бути син топ-чиновника Міністерство молоді та спорту України.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...