"Таким персонам не місце в ефірі": Зрадницю України Жанну Бадоєву хочуть вигнати з росТБ

Українську телеведучу Жанну Бадоєву, яка під час повномасштабної війни продовжує працювати та жити в Росії, хочуть вигнати з росТБ нібито через антивоєнну позицію. Колишню дружину кліпмейкера Алана Бадоєва попросили усунути від роботи на пропагандистському Першому каналі. Таку вимогу висунула голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок та дітей Ніна Останіна, яка вже надіслала листи міністру культури РФ Ользі Любимовій та гендиректору Першого каналу Костянтину Ернсту. Про це повідомили пропагандисти StarHit, передають Патріоти України.

Останіну не влаштувало, що українка мовчки продовжує працювати в РФ і спонсорувати геноцид свого народу. Вочевидь, голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок та дітей забажала відвертої підтримки вбивст та терору.

"Мені незрозуміло, яким чином на головне федеральне телебачення як ведуча повернулася громадянка України та Італії Жанна Бадоєва, яка виступає проти "спеціальної військової операції". Вважаю, що таким персонам не місце на ТБ і її необхідно зняти з ефіру", – заявила путіністка.

Зазначимо, Бадоєва народилася у литовському місті Мажейкяй. На початку 1990-х років її сім'я переїхала до Києва. Телезірка закінчила режисерський факультет Київського національного університету театру, кіно та телебачення та згодом працювала в одному зі столичних вузів. З 2015 року працює в РФ, у тому числі й на пропагандистському Першому каналі, де є автором та ведучою програми "Життя інших".

Після початку повномасштабної війни в Україні Бадоєва написала один допис про те, як хвилюється за рідних, не вказавши, хто є агресором та від чиїх звірств страждають українці. Ведуча навіть не спромоглася назвати криваві дії Кремля "війною", боягузливо попросивши, щоб "це" закінчилося.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...