"Талановита дівчина-артистка, в якої мало мізків": Кондратюк жорстко відреагував на інтерв'ю Ані Лорак

Український продюсер, телеведучий Ігор Кондратюк розкритикував позицію щодо України співачки Ані Лорак, яку вона висловила у першому за 7 років інтерв’ю українським ЗМІ. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Кароліна - яскрава ілюстрація талановитої, яскравої, магнетичної навіть дівчини-артистки, у якої, вибачте, мало мізків. Це інакше не називається. Вона навіть не зрозуміла - чому "її не підтримали українські політики", – відреагував ведучий.

Кондратюк зарахував Лорак до осіб, яких не хвилюють вбивства українських військових на Донбасі росіянами, та до аудиторії, що вважає музику "поза політикою". "Печалька... А ще тому "печалька", що воююча з агресором держава Україна мала би назвати колабораціоністів з РФ колабораціоністами, і урізати їхні громадянські права", – висловився Кондратюк.

Що сказала Лорак

В інтерв’ю "ЖВЛ" співачка заявила, що вбачає у критиці її творчості в Україні "політичне замовлення", а не виступи в Росії, що з 2014 року веде проти України збройну агресію.

Ім’я замовника Ані Лорак не озвучила, але припустила, що цькування спланувала "особа жіночої статі" через заздрість. У цьому ж інтерв’ю поп-виконавиця наголосила, що продовжить гастролювати російськими містами. Раніше Ігор Кондратюк написав петицію з проханням заборонити в Україні гастролі зірок з Росії.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...