"Талановиті люди завжди нестандартні": 8-річна блогерка Маханець порівняла себе з Ван Гогом, Скрябіним та Ніцше

Скандальна блогерка Мілана Маханець після хвилі хейта, яка хлинула після її нібито "роману" з 13-річним колегою Пашею Паєм, порівняла себе з геніями - Ван Гогом, Гофманом, Достоєвським, Пушкіним та іншими письменниками, музикантами і художниками. Таку неоднозначну паралель Мілана провела на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Дівчинка пише, що багато хто із по-справжньому талановитих, геніальних людей мав відхилення, вони відрізнялися від інших, тим самим викликаючи до себе негативне ставлення й оцінки. "Чи варто заганяти цих людей в рамки стандартів або вони потрібні світу такими, якими вони є?" - вирішила пофілософствувати Мілана.

У список геніїв "з відхиленнями" блогерка внесла "одержимого бісом" Ван Гога, Гофмана, що страждав манією переслідування і галюцинаціями, Врубеля і Хармса, що були клієнтами психлікарень, Достоєвського з його епілепсію, Мандельштама з неврозом і спробами суїциду.

"Серйозними розладами психіки страждали Шуман, Бетховен, Гаршин, Гоголь, Руссо, Ніцше, Чюрльоніс, Гендель. Анна Ахматова боялася відкритих просторів, а Маяковський інфекцій, він всюди носив з собою мильницю", - продовжила дівчинка список прізвищ, деякі з яких незнайомі навіть багатьом дорослим.

Але це ще не все: у перелік геніїв "з відхиленнями" увійшли Берліоз, Рафаель, Крамськой, Державін, Мопассан, Глінка, Скрябін і навіть Пушкін.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...