"Талантами" вся у татуся: Розкрили багатомільярдний бізнес старшої дочки Путіна

Особисте життя президента Росії Володимир Путіна хвилює журналістів не менше, ніж його політика. Чималий інтерес у преси викликають і дочки глави держави, які народилися в шлюбі з його колишньою дружиною Людмилою. На цей раз з'явилися нові подробиці про життя передбачуваної старшої дочки Володимира Володимировича 34-річної Марії Воронцової, зазначають Патріоти України.

Путін зі своєю першою родиною на відпочинку. Архівне фото

Товариство з обмеженою відповідальністю "Нова медична компанія", скорочено - "Номеко" створене лише у в січні 2019 року, а його вартість оцінюється вже у 40 млрд рублів. Серед акціонерів "Номеко" є Марія Володимирівна Воронцова. Саме так, як повідомляв журнал The New Times, звуть старшу дочку президента Володимира Путіна. Організація бере участь в реалізації одного з великих інвестиційних проектів в сфері охорони здоров'я, зокрема створення багатофункціонального медичного комплексу.

Нещодавно в Санкт-Петербурзі пройшов симпозіум «Ядерна медицина», який і організувала компанія АТ «Номеко». Серед гостей заходу були віце-прем'єр Тетяна Голікова, т.в.о. губернатора Петербурга Олександр Бєглов і президент НДЦ «Курчатовський інститут» Михайло Ковальчук. Одним із спікерів стала і сама Марія Воронцова.

Мария Воронцова

Сюжет про симпозіум вийшов на телеканалі «Росія 1". Треба відзначити, це вже не перший раз, коли Марія з'являється на федеральному каналі. Так, майже рівно рік тому в ефір вийшов сюжет про майстер-класи «Цифрова медицина», який пройшов в рамках форуму «Територія смислів на Клязьмі». Частиною репортажу стало і інтерв'ю з Марією Воронцовою - в той час вона ще займала посаду наукового співробітника ФДБУ «НМІЦ ендокринології» МОЗ Росії. Тоді ЗМІ звернули увагу на зовнішню схожість Воронцової і Людмили Путіної.

Марія Воронцова / Людмила Путіна

Тепер же, схоже, Марія вирішила зайнятися бізнесом, а не тільки наукою. До слова, в травні цього року інша імовірна дочка Путіна, Катерина Тихонова, захистила кандидатську дисертацію в МДУ. Робота була присвячена створенню пристроїв, які повинні допомогти космонавтам і льотчикам краще орієнтуватися в просторі, а також людям, які відчувають проблеми з вестибулярним апаратом.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...