"Там, де душу виймає сакура...": Святослав Вакарчук показав неймовірні пейзажі Мукачева (фото)

Український виконавець Святослав Вакарчук свої великодні вихідні проводить на Закарпатті. Звідти співак опублікував серію миловидних світлин, де вже у всю силу буяє цвіт дерев-сакур, повідомляють Патріоти України.

Вакарчук у Мукачевому

Нові знімки Святослав Вакарчук оприлюднив у своєму інстаграмі. На них чоловік показав вулицю, на якій з обох боків цвітуть сакури, а також розкішну озеленілу набережну. Варто додати, що саме цвітіння сакур вважають "родзинкою" Закарпаття, на яку їдуть подивитись з усієї України кожного року.

Не виключенням став і Святослав Вакарчук. На одній з фотографій можна побачити, як він зручно вмостився посеред зеленої грядки та щасливо споглядав на пишні заквітчані дерева. Для короткої подорожі він одягнув сині джинси, сіру кофту, кросівки та сонцезахисні окуляри.

"Десь на набережній у Мукачево... Там, де душу виймає сакура..." – підписав фото зірка "Океану Ельзи".

Для перегляду усіх фото гортайте праворуч:

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...