​Там, де не дістали кулі, вбив коронавірус: Російський олігарх зі списку Forbes помер у себе в Монако

Російський мільярдер і співвласник «Стройлесбанка» Олег Бурлаков помер від коронавірусу на 72-му році життя. Про це повідомляє Forbes з посиланням на знайомого мільярдера, зазначають Патріоти України.

За його даними, Бурлаков помер 23 червня в Монако, де проживав останні кілька років. Незадовго до смерті він повернувся з Москви. При цьому офіційно члени сім’ї поки не робили заяв на цю тему.

Олег Бурлаков займав 166-е місце в списку найбагатших людей Росії, за даними на 2021 рік. Його статки оцінювалися в $650 мільйонів доларів. Серед активів підприємця, крім частки в «Стройлесбанке», значилися лакофарбова фабрика Terpentin і інвестиційно-будівельна компанія «Імпульс».

Крім того, в розпорядженні Бурлакова перебувала 106-метрова яхта Black Pearl (Чорна перлина). Вона була визнана кращим люксовим вітрильним судном за версією The World’s Superyacht Awards. У листопаді 2018 року мільярдер пережив замах. Невідомий намагався розстріляти його автомобіль, однак жоден постріл не досяг своєї мети.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...