Там "раюють" лише зірки, олігархи й політики: Українська блогерка показала захмарні ціни на їжу на Мальдівах

Українська блогерка Марина Манюненко розповіла, що цього року на Мальдівах дуже високі ціни на їжу. Так, вартість одного сніданку становить близько 900 гривень, а іншого - майже 600 гривень. За словами дівчини, на популярному курорті є все на будь-який смак, але ціни набагато вищі за звичні. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram-stories, передають Патріоти України.

Манюненко зазначила, що туристи можуть спробувати різні види риби, м'яса, також салати, напої, піци, картоплю-фрі, супи, нагетси та інші смаколики. Крім того, можна замовити англійський сніданок у номер, який обійдеться майже в 900 гривень, і місцевий – близько 600 гривень.

Також раніше блогерка розповідала про вартість путівки на Мальдіви та їх нюанси. Так, за 10 днів вони з чоловіком заплатили близько 230 тисяч гривень. Пара летіла прямим рейсом без пересадок. За часом це тривало 9,5 годин. Важливо додати, що цього року відпочивальникам необхідно здавати тест на коронавірус. Це робиться не пізніше ніж за 72 години до вильоту.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...