"Там усі так роблять": Милованов розповів, як під час написання дисертації у США курив марихуану

За словами міністра, вживання марихуани його не вразило.
Тимофій Милованов. Фото: соцмережі.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов зізнався, що під час написання дисертації у США вживав марихуану. Про це він розповів в інтерв'ю, повідомляють Патріоти України.

На запитання, чи вживав він наркотики, міністр заявив, що в Україні ні, а от у США він курив марихуану. "Марихуану в Україні я ніколи не курив, хоча це і не складно в школі чи в університеті. А от знаєте, де я курив і тільки там? Це коли в аспірантурі був на докторській. Всі американці палять, а хто докторанти – вони просто курять марихуану нон-стоп. І там мені дали. Тільки на той час, коли мені потрібно було придумати дисертацію", – сказав Милованов.

За його словами, вживання марихуани його не вразило. "Воно якось не йде мені. Може, я неправильно якось курю – що курив, що не курив. Може, вони мене обманювали, просто мені насипали тютюну. Може, я реагую по-іншому. Я навіть кави не п'ю, хоча всі вчені сидять на каві. Я тільки чай п'ю", – розповів Милованов.

Джерело: Прямий

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...