"Там в нього України більше, ніж тут": Тіна Кароль пояснила своє рішення відправити сина в Англію

Артистка зізналася, що навчання сина за кордоном - це її тверде рішення, яка вона прийняла ще за життя чоловіка

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка сама виховує 10-річного сина Веніаміна, розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон, повідомляють Патріоти України.

Так, в програмі "Життя відоміх людей" артистка зізналася, що навчання сина за кордоном - це її тверде рішення, яка вона прийняла ще за життя чоловіка, продюсера Євгена Огіра.

Однак все її близькі були проти того, щоб Веня жив один в іншій країні. "Мої батьки мене лаяли. І всі говорили, що я зійшла з розуму, - говорить Тіна. - Це було наперекір усім". Нагадаємо, що Веніамін вже кілька років навчається в школі в Великобританії і живе в українській родині.

"Він там навчився українській мові, ходити до української церкви, вивчив гопак. У нього там України більше, ніж тут," - підкреслила Тіна Кароль. Співачка додала, що як тільки Веня закінчить університет, то відразу повернеться в Україну і "допомагатиме розвивати нашу батьківщину".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...