"Там вважають, що кияни не знають про війну": Раміна Есхакзай розповіла про свою поїздку в Авдіївку

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай розповіла про свою поїздку в Авдіївку і спілкування з місцевими жителями. Есхакзай повідомила, що люди, які живуть в Авдіївці, вважають, що кияни не знають, що таке війна, передають Патріоти України.

«Це Авдіївка. Тут живе близько 2000 людей. Тут страшно. Тут думають, що ми не знаємо, що таке війна. Коли я сказала, що приїхала з Києва, люди дивувалися... Я розказала про те, як росіяни кошмарять столицю дронами та ракетами. Що ніхто не забув про війну і ми готові допомогти кожному українцю. Така от реальність», — поділилася вона.

Есхакзай також показала, як працює аеророзвідка ЗСУ під Бахмутом. Разом із військовими вона вирушила на позиції під Бахмутом, щоб показати деталі роботи оператора БПЛА і полювання аеророзвідки ЗСУ на ворожі танки.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...