Танення льодовиків в Антарктиді: Вчені виявили дивні крижані стовпи і крижані сходи (фото)

Дивне утворення помітили на супутникових картах.

Вчені відкрили в Антарктиді дивні утворення - крижані стовпи незвичайної форми, які виникли через потепління, інформують Патріоти України.

Як пише Daily Mail, відкриття спантеличило дослідників. Глобальне потепління змусило розтанути льодовики Антарктиди. Перед очима здивованих дослідників опинилися величні Крижані стовпи. Вперше дивне утворення помітили на супутникових картах. Споруда мало нагадує щось природне, скоріше вона схожа на сходи, біля яких стоять високі стовпи.

І тепер вчені мають відправити експедицію прямо в царство вічного льоду. Про підставні знімки мови не йде, адже дані були отримані із супутників НАСА. Швидше за все, обстежити точку вирушать співробітники Канадського центру вивчення Антарктиди. Вчені вже висловили досить сміливу гіпотезу: сходи і Крижані стовпи дуже схожі на рукотворні будови.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...