Tanja наближається: Синоптик Діденко прогнозує погіршення погоди

Синоптичний комфорт суттєво погіршиться в неділю, 29 листопада.

Завтра, 27 листопада, до України наблизиться атмосферний фронт циклону Tanja (на мапі) і зумовить опади в західній і північній частинах, трохи торкнеться центру. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

На решті території – ще антициклон погуляє, порозганяє лозиною вологі хмари. Температура повітря завтра дещо знизиться і протягом дня становитиме +2+7 градусів. А ось південна частина, навпаки, погріється - очікується максимально +10+13 градусів.

Синоптичний комфорт суттєво погіршиться в неділю, 29 листопада, коли на нас стрибоне ота Tanja і принесе дощ та мокрий сніг. Хіба що до сходу негода не добереться. У Києві цієї п'ятниці буде хмарно, прохолодно, до +4 градусів, може трохи покрапати дощ. Але все одно виберіться пройтися, бо 28-29 листопада побільшає вологи, холоду й опадів.

Уваги до себе, до близьких, здоров'я, хліба й до хліба, цінуємо своє, попри складнощі та проблеми, тепле й неголодне життя.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...