Танки окупантів зафіксували на околицях Славутича, місцеві жителі вийшли з прапорами України

Учора окупанти намагалися прорватися до міста Славутич. Через нерівність сил їм вдалося прорвати оборону Тероборони і сьогодні танки РФ увійшли до міста. Про це повідомляєть на сайті Славуцької міськради, передають Патріоти України.

Жителі міста з українською симолікою вийшли до будівлі міськради, щоб показати окупантам, що їм тут не раді. Вчора місцева влада повідомляла про бої за Савутич.

"В Славутичі було важко! Наші захисники тримали оборону, мужньо і самовіддано! Але у нас точно не рівні сили! Наша ТрО, протистоїть армії загарбника! І наші хлопці справжні герої! Дякуємо ЗСУ за артилерійську підтримку! Нажаль, ми маємо наших загиблих…Кількість і хто це - уточнюється!", - повідомив міський голова Славутича Юрій Фомічев.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...