Танки загорілися: У Польщі сталася серйозна ДТП з військовою технікою (фото, відео)

Масштабна ДТП за участю військової техніки сталася на польській трасі поблизу Щецина. Про це пише місцеве видання Wszczecinie, передають Патріоти України.

За словами журналістів, у суботу, 19 червня, у Польщі зіткнулися два евакуатори і платформи, які перевозили бойові танки Т-72М1. Після зіткнення сталася пожежа, через яку загорілася бойова техніка.

На опублікованих відео чутно, як після ДТП прогриміло кілька вибухів. Правоохоронці та рятувальники, які прибули на місце НП, попередили, що так горіли шини, оскільки бойова техніка була без боєприпасів.

"У результаті цього інциденту рух в сторону кордону було заблоковано на автомагістралі. Після того як пожежу ліквідували і емоції вляглися, водії двох вантажівок вирішили поїхати в лікарню на діагностику", - пише видання Interia, яке цитує представника пожежної команди в Щецині Францішека Голинського.

Обставини масштабної ДТП з'ясовує військова поліція. За попередніми даними, один з причепів, який їхав попереду, різко загальмував, інший наїхав на нього, що призвело до зіткнення та пожежі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...