"Господарі міста, не соромно?". Танці на вибоїнах: Виступ українських випускників на Тернопільщині підірвав мережу (відео)

Випускники Чортківської загальноосвітньої школи №6 (Тернопільська область) станцювали вальс на вибоїнах. Ролик за кілька днів зібрав майже 150 тисяч переглядів і понад тисячу репостів, повідомляють Патріоти України.

Так, відео танцю виклала в Facebook місцева жителька Інеса Абрамова під назвою "Незабутній вальс випускників 2019 року". Жахливий стан площі викликав обурення в користувачів соцмережі.

"На такому асфальті з вибоїнами танцювати нелегко", "Прекрасні діти, чудовий вальс, молодець хореограф! Але який стан площі. Господарі міста, не соромно?", "Молодці! Дуже красиво і зворушливо! Особливо приємно, що звучали тільки українські пісні. Сподіваюся, влада міста зробила висновки і наступного року майбутнім випускникам танцювати буде легко", – йдеться в коментарях під відео.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...