"Танці з зірками": Екс-солістка гурту "ВІА Гра" вдруге підкорюватиме паркет популярного шоу

Зірка вже була учасницею шоу в 2006-му році.

Українська співачка Надія Мейхер оголосила про те, що братиме участь у четвертому сезоні телевізійного проекту "Танців з зірками". Цю новину Мейхер повідомила на своїй сторінці в instagram, після виклику від свого колеги Олега Винника, передають Патріоти України.

Співак став першим зірковим учасником нового сезону. Щоб танцювати у шоу, зірки кидають один одному виклик в соціальній мережі з хештегом #танціззіркаміchallenge. Екс-солістка ВІА Гри запросила взяти участь в проекті Санту Дімопулос.

Зірка вже була учасницею шоу в 2006-му році. "Я неймовірно щаслива знову Танцювати... І особливо приємно, коли запрошують брати участь в крутому шоу Танці з зірками. У глибокому 2006 році я вже брала участь, але... Тоді так багато не було сказано, пережито, відчуто мовою тіла в танці",- написала співачка у своєму профілі.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...