"Танці з зірками" підвели до розлучення відомого українського актора

Костянтина Войтенка взяли, а дружину - ні

На минулому випуску "Танців з зірками", який був присвячений любові, актор Костянтин Войтенко відверто розповів про сварку зі своєю дружиною Валентиною. Після чого в мережі почалося обговорення сімейного конфлікту. Тепер Войтенко розповів, що відбувається у відносинах з дружиною в Instagram, зазначають Патріоти України.

З дружиною актор посварився через участь в "Танцях з зірками". Справа в тому, що його запросили в проект в якості зірки, а Валентина пішла на кастинг танцівниць, але її не взяли.

Після цього у них розладналися стосунки. Щоб не дійшло до розлучення пара навіть звернулася до психолога.

"Танці з зірками" ледь не довели до розлучення відомого актора: його взяли, а дружину - ні

Войтенко, вважає, що важкі періоди трапляються у всіх сім'ях, і у кожного вони виникають по-різному, у когось через ревнощі, у когось через недореалізованність і т. д.

"Здатися в такі моменти найпростіше. Найпростіше розвернутися, забити і плисти за течією небуття. Набагато складніше працювати над собою, своїми помилками, аналізувати, навчитися не просто слухати, а чути свою другу половинку і бути почутим. Опрацьовувати всі образи і проживати всі моменти разом! Люблю тебе Валентина Войтенко!"- написав Костянтин.

Нагадаємо, учасниця "Танців з зірками" Анастасія Оруджова раптово покинула шоу. Їй зробили операцію на ноги і тепер її чекає довга реабілітація.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...