"Танці з зірками": Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Санти (відео)

Співачка каже, що не очікувала такого вчинку від колеги.

Солістка рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна, яка зайняла в проекті «Танці з зірками» друге місце, пояснила чому не прийняла кубок від Санти Дімопулос, яка здобула перемогу в фіналі. Співачка каже, що не очікувала такого вчинку від колеги. У момент, коли Санта раптом вирішила віддати їй свій кубок переможця, Юля відчувала себе ніяково і хотіла просто втекти. Про це Саніна розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі «Ходять Чутки», передають Патріоти України.
«Для мене цей момент був у якійсь мірі принизливим. Якби вона вважала мене рівноцінною суперницею, вона б так не вчинила. Вона б поважала це друге місце. Знаючи, що відбувалося за лаштунками, як сильно її команда хотіла цієї перемоги, говорити про те, що їй не потрібна була ця перемога, це як мінімум лицемірно», - заявила Саніна.
Співачка, підкреслила, що всі учасники «впахували» на паркеті. «Але взяти цей кубок, було б несправедливим по відношенню до тих, хто голосував за мене. Це діти, студенти, які в чомусь собі відмовляли, щоб відправити за мене смс. Мені було простіше визнати своє друге місце, ніж прийняти цей жест від Санти. Він мені був не потрібен», - сказала Юля.
Другий кубок вона так і не прийняла. Вирішила виставити його на аукціон. Саніна каже, що не могла вчинити інакше. Адже спочатку готувалися два кубка - для пари переможців. «Цей кубок по праву заслужив Макс Леонов. Своєю працею, кров'ю, потом. Не знаю, навряд чи Санта радилася з ним перед тим, як віддати кубок», - сказала співачка.
Ще її обурило те, які слова вимовила Санта, звертаючись до неї. «У цієї дівчинки немає кубка з фітнесу. І у мене в голові: "дівчинка, без кубка". У мене ж так багато національних нагород. У цей момент мені хотілося взяти Жука і втекти», - сказала Юлія.Нагадаємо, Санта Дімопулос пояснила свій вчинок тим, що раніше, в дитинстві, вона займалася бальними танцями і перебувала не в рівних умовах з іншими учасниками.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...