Танцюрист Могилевської із мамою опинився під ракетним обстрілом окупантів у Запоріжжі

Під ракетний обстріл гуманітарної колони у Запоріжжі потрапив учасник колективу Наталі Могилевської, танцюрист Микита Ткаченко. У авто хлопець знаходився разом із мамою, яка, нажаль, отримала поранення не сумісні з життям, повідомляють Патріоти України.

"У цій колоні Микита перебував із мамою. На жаль, Катерина отримала осколкове поранення в груди, яке призвело до смерті. Микита зараз перебуває у лікарні. Без матері залишилося двоє синів. Царство небесне, Катерині та всім загиблим", - розповіла у своєму Instagram Могилевська.

Співачка поділилася архівними відео та фото із концертів, де виступала із Микитою на сцені. Також Наталія додала фото танцюриста із мамою та попросила своїх шанувальників долучитися до збору коштів для родини Ткаченко.

На своїй сторінці Микита розповів, що його вже виписали із лікарні. Танцюрист отримав поранення уламком у коліно та легку контузію. Попереду на хлопця чекає реабілітаційний період.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...