Танцювала під пісню із фільму "Весна на Заречной улице": Робітникам заводу "Сібсталь" привезли стриптизерку на річницю компанії

У російському Красноярську на річницю заводу з виробництва металоконструкцій "Сібсталь МК" запросили стриптизерку. Вона виступала перед працівниками підприємства під час їхньої обідньої перерви. У мережі опублікували кадри двох танців стриптизерки на сортувальному столі, який не протерли від заводського пилу, щоб зробити виступ "ефектнішим", повідомляють Патріоти України.

Один із танців дівчина виконала під пісню із радянського фільму "Весна на Зарічній вулиці". Для першого номера вона одягла каску та робочий одяг, який носять співробітники "Сібсталі". Поступово танцівниця майже повністю оголилася.

Примітно, що працівники заводу дивилися на те, що відбувалося, без особливого захоплення, вони швидше були здивовані, ніж зраділи танцям на верстаті. Місцеві ЗМІ пишуть, що на підприємстві підтвердили факт стриптизу. Рідні співробітників обурені таким подарунком керівництва.

"Кожної п'ятниці мужиків будуть "тішити" такою виставою. Мама в шоці, та й загалом дружини. Це найогидніша мотивація у світі", – розповіла падчерка одного із заводчан.

У коментарях до відео в соціальних мережах користувачі зауважили, що таке дійство відбувалося в країні зі "знаменитими традиційними цінностями" та "скрепами", якими так пишається Росія.

"А багато хто так флегматично продовжує жувати свої бутерброди. Може їм так кожен обід показують? Що вони вже навіть не реагують", "А розпуста на заході", "Це замість зарплати", "Це скрепи", "Напевно, це мобілізовані. І їм пообіцяли в раю по 72 стриптизерки кожному. Це був зразок", – писали в мережі.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...