Танцівниця під кокаїном: Мережу підірвала карикатура з топ-пропагандисткою Путіна

У мережі з'явилася нова карикатура на танець офіційної представниці міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової. Малюнок був викладений на сторінці в Twitter Team of Zina Portnova, передають Патріоти України.

На карикатурі зображена Марія Захарова в двох ракурсах - безпосередньо під час танцю в повний зріст і крупним планом.

Слід зазначити, що автори не стали напряму вказувати, чий це портрет. "Портрет невідомої. Полотно, олія, кокс (кокаїн - "Апостроф"), горілка, бояра (популярний в Росії аптечний глід - "Апостроф")", - підписаний малюнок.

Користувачі під публікацією залишили кілька негативних коментарів щодо співробітниці російського МЗС, яка поширює пропагандистську інформацію від Кремля через пресу.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...