"Тарілка" зависла над посадкою: У Польщі помітили НЛО і спіймали його на фото

У Польщі помітили НЛО. Дивний об'єкт величезного розміру вдалося зняти на фото смартфона одному з очевидців. Непізнаний літаючий об'єкт помітили в 280 км від столиці Польщі Варшави. Він завис над польським селом Ястрово, передають Патріоти України.

Місцевий житель говорить, що в цей день їхав на велосипеді по своїх справах, але обернувся, почувши дивний шум. Тоді він нібито побачив "тарілку", що зависла над посадкою.

НЛО в небі над Польщею (фото: mirror.co.uk)

Чоловікові вдалося зробити знімок об'єкта, який він передав уфологу Роберту Бернатовичу. Останній своєю чергою звернувся до ексначальника відділу розслідувань Британської дослідницької асоціації НЛО Філіпа Ментла.

За словами Ментла, цей знімок НЛО - найкращий з усіх, які він бачив за останні 40 років. Ще один експерт - Джейсон Глів - каже, що знімок може бути справжнім. На фото зображений об'єкт на висоті 150-200 футів (45-60 метрів).

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...