Татарка або має спільних предків із Зеленським: "Няша" Поклонська замовила генетичний тест

Наталія Поклонська заявила, що вирішила розвіяти міфи навколо себе і дізнатися, які у неї гени.

Екс-прокурорка Криму і колаборантка Наталія Поклонська замовила генетичний тест в одній з московських клінік. Таке рішення "Няша" прийняла після того, як заявила на телебаченні, що вона - російська українка, передають Патріоти України.

"Після моїх слів почалася буря в склянці: "Так як вона посміла ?!", "Що вона собі дозволяє ?!". У повітрі повисло головне питання: "Ху із місіс Поклонська?" (Ну, за національністю)", - пише Поклонська на своїй сторінці у Facebook.

Вона додала, що вирішила розвіяти міфи навколо себе і дізнатися, які у неї гени. "Тепер дізнаємося, яка кров у мені намішана. Раптом виявиться, що разом з російською та українською кров'ю в мені є спадщина древніх і лякають багатьох влахов? Або з'ясується, що я татарка більше, ніж божевільний радикал Джемілієв? А раптом у нас із Зеленським спільні предки? Питань тьма! Так що чекайте відповідь на головне питання російської політики. Я пишаюся своїми предками!", - додає Поклонська.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...