Тато перестав дихати: Коронавірус вбив батька відомого українського журналіста (фото)

Відомий український журналіст Айдер Муждабаєв повідомив про гірку втрату. Від коронавірусу помер 71-річний тато Іззет Муждабаєв, передають Патріоти України.

Батько журналіста жив у російському місті Тамбов, де 5 років тому померла мама Айдера. Тато і син в основному переписувалися, бо у літнього чоловіка були проблеми зі слухом. У ніч на 28 жовтня його не стало.

"Тато перестав дихати в лікарні, куди не міг зайти до нього ніхто, і це відчуття безсилля і самотності батька перед смертю — найстрашніше для мене, воно ніколи мене не покине", - поділився трагічною новиною Айдер на своїй Facebook-сторінці.

Журналіст нагадав, що COVID-19 дуже підступна хвороба, через те, що його тато був фізично дуже сильний, у нього не було шкідливих звичок, він вів активний спосіб життя.

"Друзі, люди, бережіть своїх близьких, коронавірус — дуже підступна хвороба. Незважаючи на вік (майже 72 роки, тато народився в 1948 році в депортації на Уралі), фізично він був сильним, і він був абсолютно здоровий, не мав шкідливих звичок, займався спортом, хіба що він погано чув — і все. Тим не менш, ця хвороба вбила його", - з гіркотою написав Муждабаєв.

Також журналіст розповів, що його батько в останні дні був у комі на ШВЛ. Він усім серцем сподівався на диво, але його не відбулося.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...