Тато вважає сина ні в чому не винним: У Чернівцях п'ятикласник влаштував терор у школі (відео)

Батькам бешкетника призначили штраф – 850 гривень.

У Чернівцях батьки учнів 5-го класу ліцею №2 забили на сполох через школяра, який влаштував дітям булінг у класі. Як йдеться в сюжеті програми "Свідок" на НТН, деякі учні через кривдника навіть змінили школу. Директор пропонував батькам школяра, якого звинувачують в булінгу, перевести дитину на індивідуальне навчання. Проте ті категорично проти, передають Патріоти України.

"Він б'є дітей, зриває систематично уроки", "У мене дитина хвора на діабет. Він постійно кричить йому в слід: "О, наркоман пішов робити нову дозу". Моя дитина перестала йти в потрібний час з уроку, щоб зробити укол. У неї почалися стрибки цукру", – поскаржилися батьки.

За зверненнями дорослих ювенальна поліція подала звернення до суду про булінг. Батькам бешкетника призначили штраф – 850 гривень. Проте вони вирішили скласти апеляцію, щоб довести, що син не винен. Батько хлопця Іван зазначив, що поведінка його дитини нічим не гірша, ніж в його однокласників.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...