Татусь кваліфікував "досвідченим фахівцем": Пілот кулі, що впала в Кам'янці, - син директора Федерації з повітроплавання

Травмованого хлопця, що потребує складної операції, готують до відправки в столицю. Про це пише "Телеграф", передають Патріоти України.

У місті над Смотричем огранізували пресконференцію, на якій намагалися пояснити обставини катастрофи аеростата. З-поміж спікерів був і президент Федерації повітроплавання В'ячеслав Гардашник. Його ж 28-річний син і був пілотом потерпілої в катастрофі кулі.

Батько поспішив заспокоїти громадськість, що на хід слідства ця спорідненість ніяк не вплине. При цьому він підкреслив, що не може розповідати всі відомі йому обставини того, що сталося, щоб не вносити спотворення в матеріали кримінальної справи. Він також зауважив, що зараз його син потребує складної операції, для цього його відправили до Києва.

"Я про це говорю, щоб люди знали і не вважали, ось, мовляв, ще одного мажора відпустили. Прошу поставитися до цієї ситуації з розумінням і співчуттям", – звернувся Гардашник через журналістів.

Гардашник-старший повідомив: "У пілота - тисяча годин нальоту, 11 років стажу, він виріс в повітроплаванні, літає з 7-ми років". І, виявилося, не просто літає, а й має серйозні досягнення: Ігор - двічі учасник чемпіонату світу серед юніорів, двічі бронзовий призер України і кандидат у майстри спорту.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...