Те, чого усі так довго чекали: Співробітники ТЦК на Івано-Франківщині прийшли на "Буковель" (відео)

У неділю, 13 жовтня, на Івано-Франківщині групи оповіщення місцевого ТЦК та поліції працювали на відомому гірськолижному курорті “Буковель”. Відповідне відео опублікувало місцеве видання “Галка”, передають Патріоти України.

Як видно на опублікованих кадрах невеликі групи військовослужбовців у супроводі поліцейського перевіряли документи у постояльців “Буковелю”. Гірськолижні траси курорту наразі безсніжні. Співробітники ТЦК також навідалися до ресторану в туристичному селищі Яремче та побували на автобазарі під Івано-Франківськом. Під час перевірок військово-облікових документів конфліктів не було зафіксовано.

Користувачі соцмереж в коментарях до відео сумніваються, що такі перевірки будуть системними, але визнають – “обраних” у питанні мобілізації на військову службу не повинно бути.

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...