"Те, що вона підтримала Росію, говорить про її розум": Росіяни хвалять Таїсію Повалій та сварять її сина - "зомбованого хлопчика"

Повалій з сином. Світлина зроблена до війни

Росіяни дуже «хвилюються» за сімейне життя зрадниці Таїсії Повалій, яка «вдячна Росії». В пропагандистській пресі пишуть: «Єдиний син зірки Денис відкрито просить не асоціювати його з матір'ю. Нещодавно він взагалі публічно від неї зрікся, назвавши зрадницею». Музичний критик Сергій Сосєдов, який п'ять років працював суддею в українському «Х-факторі», манірно жахається: «Мені шкода Дениса. Нещасний, ошуканий, зомбований хлопчик. Зректися такої матері! Мати дала тобі все, зокрема можливість жити в Іспанії».

«Таїсія – дуже хороша артистка, – продовжує Сосєдов, який гаряче підтримав війну з Україною. – Вона – традиційна естрадна співачка високого рівня. У неї приголомшливий смак. Вона ніколи не гналася за модою. При цьому Тая буде затребувана завжди: учора, сьогодні, завтра. Те, що вона підтримала Росію, насамперед говорить про її розум. Що вона не тільки талановита, а й розумна співачка, на відміну від решти відвертих дурищ. Тая показала, що вона людина – вдячна Росії. А син, на жаль, виявився недостойним такої матері. Так часто буває».

Тим часом син співачки Таїсії Повалій, яка навіть під час війни продовжує будувати співочу кар'єру у Росії, шукає роботу в Іспанії. Схоже, він таки не спілкується з запроданкою-мамою. Музикант розміщав на своїй сторінці в Інстаграм резюме.

«Друзі-музиканти, кияни, як ви там? – пише Денис Повалій на своїй сторінці до тих, хто всіма правдами-неправдами виїхав з України. – Рух є якийсь чи лише концерти на підтримку України за кордоном? Повертатися ще не рекомендують, але й їхати начебто теж тільки зі Сходу радять… Намагаюся ось налагодити роботу дистанційно – благо ноутбук із плагінами та мікрофон із парочкою інструментів захопив! Загалом, якщо комусь потрібно щось прописати (вокал, кнопки, бас, барабани). Ну, чи ось можу спробувати розчехлити вас у музичному продакшні (для просунутих). Ще дав би вашим діткам урок, як не потрібно займатися музикою у гараж-бенді. Мови – російська, українська, інглиш. Як заведено жартувати, залишилося ще три вільні місця».


В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...