"Тебе детей Бог не дал. У тебя только свино-кролики и любовники": Єгорова, яка підтримала Путіна, напала на письменницю і дизайнерку

Ольга Навроцька. Фото: соцмережі.

Ведуча Сніжана Єгорова публічно підтримала президента РФ Володимира Путіна і, природно, отримала реакцію від відомих українців. Перша їй відповіла в мережі письменниця і дизайнер Ольга Навроцька, передають Патріоти України.

Під постом Єгорової Ольга написала їй в матірній формі, чи не зійшла вона з розуму з такими заявами про підтримку президента Росії. Зазначимо, що коментар Навроцької зібрав 3,4 тисячі лайків. "Снежа, ти єб...нулася?"- написала Ольга.

Пізніше Ольга вже на своїй сторінці в соцмережі написала своє бачення ситуації і зазначила, що вона не буде посилати промінчики добра неадекватам, натякаючи на Єгорову.

"Я вчора нормально так поматюкалась в соцмережах, спочатку у Собчак в інсті, потім під гарячу руку попалася Єгорова, зрозуміло, це мало що поміняє, але зате від душі). Зараз взагалі час такий, що без мату нікуди. Толерантність і всяке таке у мене вичерпалися. Я не буду удавати, що я вище цього і відправляти всім мудакам "промінчики добра". Мої промінчики добра я буду направляти тільки своїм адекватним друзям і патріотам моєї країни. Вас я люблю, і з вами мені не страшно", - написала вона.

Але і на цьому історія не закінчилася. Єгорова написала особисте повідомлення Навроцькій, в якому докорила її за те, що у неї немає дітей, а краса у неї "марна". Ольга опублікувала скріншот листування в Facebook.

Українці підтримали Навроцьку в її патріотизмі і зазначили, що, на жаль, таких "Сніжан тисячі".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...