Телеведучий та кулінар Григорій Герман поділився рецептом смачного печива, яке має неймовірний аромат, здатний повернути кожного з нас у дитинство. передають Патріоти України.
Ведучий "Ранку з Україною" на каналі "Україна" по праву вважає, що ця страва стане прикрасою будь-якого святкового столу і особливо актуальна до різдвяних та новорічних свят.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування:
Просійте борошно і додайте соду, масло натріть на тертці і все перемішайте. Туди ж потрібно вбити яйця, додати окремо жовтки, сметану, цукор, корицю, гвоздику і мед. Замісіть тісто і залиште його в холодильнику на всю ніч. Цікаво, що таке тісто може зберігатися при температурі холодильника до тижня.
Різдвяне печиво від Григорія Германа (фото: instagram.com/german_greg_tv)
Вранці дістаньте тісто, розкатайте і виріжте фігурки. Викладіть печиво на деко і випікайте при температурі 180°C до золотистого відтінку. Перевіряйте кожні 5 хвилин, щоб не перетримати. А після готовності дайте печиву охолонути.
Щоб приготувати глазур, потрібно гарненько збити білок, поступово всипаючи в утворену піну цукрову пудру і додаючи лимонний сік. Викладіть її в кондитерський мішок і прикрасьте різдвяне печиво.
Смачного вам і святкового настрою!
Жителі Херсонської області, які постраждали від війни або мають серйозні проблеми зі здоров’ям, можуть отримати грошову допомогу від 5 000 до 30 000 гривень залежно від своєї ситуації. Фінансова підтримка надається у межах соціальної програми, щоб допо...
29-річна Елеонора Вайз, яка проживає в старовинному будинку 1923 року побудови в Баффало (Нью-Йорк, США), зробила несподіване відкриття під час ремонту. Коли вона вирішила зняти верхні полиці і демонтувала частину гіпсокартону, то виявила вбудовану кни...