Телеведучий та кулінар Григорій Герман поділився рецептом смачного печива, яке має неймовірний аромат, здатний повернути кожного з нас у дитинство. передають Патріоти України.
Ведучий "Ранку з Україною" на каналі "Україна" по праву вважає, що ця страва стане прикрасою будь-якого святкового столу і особливо актуальна до різдвяних та новорічних свят.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування:
Просійте борошно і додайте соду, масло натріть на тертці і все перемішайте. Туди ж потрібно вбити яйця, додати окремо жовтки, сметану, цукор, корицю, гвоздику і мед. Замісіть тісто і залиште його в холодильнику на всю ніч. Цікаво, що таке тісто може зберігатися при температурі холодильника до тижня.
Різдвяне печиво від Григорія Германа (фото: instagram.com/german_greg_tv)
Вранці дістаньте тісто, розкатайте і виріжте фігурки. Викладіть печиво на деко і випікайте при температурі 180°C до золотистого відтінку. Перевіряйте кожні 5 хвилин, щоб не перетримати. А після готовності дайте печиву охолонути.
Щоб приготувати глазур, потрібно гарненько збити білок, поступово всипаючи в утворену піну цукрову пудру і додаючи лимонний сік. Викладіть її в кондитерський мішок і прикрасьте різдвяне печиво.
Смачного вам і святкового настрою!
Ще одного викладача Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого звинуватили у домаганні студентів, інформують Патріоти України. Йдеться про доцента ІІ кафедри акторського мистецтва та режисури драми КНУТ...
У Туреччині чоловіка відмовили від 232 спроби самогубства, запропонувавши йому шаурму. Про це 29 січня повідомило медіа Haber Mynet, передають Патріоти України. Уродженець Греції Хасан І, який вже 231 раз намагався покінчити життя самогубством, під різ...