Телеведуча "1+1" Алла Мазур втратила дуже близьку людину

Зірка каналу "1+1" Алла Мазур повідомила, що не стало її батька Григорія Франковича.

Тележурналістка написала, що завжди пишалася татом, саме він навчив її максималізму в роботі. Працював до останнього клієнта, переживав за кожного, телеведуча поділилася в Instagram.

Мазур повідомила, що батько терпляче переносив її експерименти і "блискучі ідеї".

Алла Мазур з батьком зустрічає 2023 рік

"Ти так само погодився на мою ідею і зараз, наприкінці 2022-го. Я купила нам всім святкові светри і наполягла, щоб ми зустрічали 2023 саме так: бо треба ж якось підняти настрій, коли тебе обстрілюють? І ось які ми красиві з тобою, в наших яскравих светрах…Я тоді ще не знала, що Новий рік - разом зустрічаємо востаннє. У нас ще було стільки планів на літо…", – написала ведуча.

Алла каже, що тато з мамою завжди житиме в її серці.

Архивне фото з сімейного альбому Мазурів
"І навіть коли навалилась хвороба – ти не здавався наслідкам інсульту, я годувала тебе з ложечки і вірила, що – прорвемося…Не вдалося. Ми провели тебе до мами, на небо. І все ще плачемо, перебираючи дитячі фото. Бо залишаємося вашими дітьми. І дуже вас любимо, мамочко і таточку!" – написала ведуча.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...