Телеведуча Катя Осадча стала жертвою шахраїв

Ім'я зірки використовували в рекламі засобу «від кісточок» на стопах.

Катя Осадча. Фото: соцмережі.

Відома телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно скаржилась на складності роботи ЗМІ в новому парламенті, стала жертвою шахраїв. Її ім'я використовували в рекламі засобу «від кісточок» на стопах. На шахраїв телезірка поскаржилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Своїм постом вона спростувала участь в рекламі. «Спочатку я не поставилася серйозно до цієї інформації, але коли у мене вже почали питати знайомі, чи допомогла мені якась мазь від кісточок, я вирішила написати тут. В інтернеті розповсюджують моє інтерв'ю або пряму мову як рекламу засобу від утворень на стопах», - написала Осадча.

Вона підкреслила, що інтерв'ю з її порадами використовувати засіб від утворень на стопах є фейковим і рекомендувала звертатися за допомогою виключно до медиків. «Як би мені не було дивно все це писати, але я впевнена, це врятує багатьох від шахрайства. Я ніколи не мала таких проблем і нікому нічого не радила і не раджу. Будь ласка, користуйтеся порадами професійних лікарів, в інтернеті багато шахраїв, які спекулюють іменами відомих людей. Юрій Горбунов два роки боровся з мангустіном! Тепер шахраї користуються моїм ім'ям», - поскаржилася Катя.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...