Телеведуча Лілія Ребрик втретє стала мамою (фото)

Українська ведуча Лілія Ребрик втретє стала мамою. Радісною звісткою 42-річна знаменитість поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

Артистка опублікувала знімок, на якому вона з чоловіком, Андрієм Диким тримає ручку новонародженої донечки. Як зазначила Лілія Ребрик, доньку назвали Аделіною. На браслеті видніється вага дівчинки – 3.5 кг. Більше подробиць ведуча розкривати не стала, а лише побажала щастя немовляті.

"Наша Адель. Дика Аделіна Андріївна. Будь щасливою, донечко", - зворушила підписом зіркова мама.

Своєю чергою, у коментарях прихильники не могли стримати емоцій від чудової новини й написали безліч привітань і побажань для Адель і її зіркової родини. Окрім того, колеги також взялися вітати родину Лілії.

  • "Щастя! Нехай буде здоровенькою! Вітаємо" – MamaRika
  • "Найщиріші вітання! Щастячка величезного вам" – Григорій Решетнік
  • "Вітаю! Будьте здорові та щасливенькі, красунечки!" – Євген Кот
  • "Боже! Яке щастя! Ми всі чекали! Лілічко, Андрію, наші дорогі! Вітаємо! Обіймаємо! Радіємо" – Ольга Сумська
  • "Щирі вітання! Хай буде найщасливішою!" – Анастасія Цимбалар

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...