"Тема эпидемии умирает, бабло заканчивается": Як змінилися настрої українців у останні тижні

54% наших співгромадян ​​більше турбуються через економічні наслідки карантину.

Число українців, яких турбують економічні наслідки карантину, вдвічі більше, ніж тих, кого хвилює епідемія коронавируса. Головний редактор РБК-Україна Сергій Щербина проаналізував тенденцію в своєму Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що слідом за опитуванням «Рейтингу» вийшов новий КМІС. «29% і 26% скаржаться на цінник в магазині і фінансові труднощі. Більше турбує тільки здоров'я близьких - 36%», - підкреслив Щербина.
Він також зазначив, що 54% більше турбуються через економічні наслідки карантину, а через епідемію коронавіруса - тільки 26%. Причому в березні співвідношення було 43/34. «Тема вмирає, бабло закінчується. Після свят треба щось робити», - підвів підсумок Сергій Щербина.


Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...