Темна справа: У Зеленського хочуть покарати "повсталого з мертвих" Бабченка, - ЗМІ

"Люди Зеленського в СБУ" нібито хочуть вивчити справу на предмет провокації.

Аркадій Бабченко. Фото: РБК.

З'явилася інформація про те, що журналіста Аркадія Бабченка хочуть в СБУ притягти до відповідальності за "провокацію" з інсценуванням його вбивства. Про це повідомляється в Telegram каналі "Незигарь", передають Патріоти України.

У повідомленні стверджується, що справа про замовлення вбивства Бабченко нібито фактично розвалилася. "Головний обвинувачений Герман відправився до в'язниці на 4,6 року, після того як він уклав угоду з СБУ і слідчими. Вирок суду так і не був оприлюднений в публічному реєстрі... Стосовно іншого обвинуваченого - Пивоварника - за півроку слухання в суді ще не почалися - вже двоє суддів взяли самовідвід. Кажуть, що справа просто розвалиться в суді. По третьому - Тарасу Стельмашенко - військова прокуратура відмовилася звинувачувати його в підготовці теракту. Його засудили лише за незаконне зберігання зброї", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за твердженням авторів Telegram каналу, "люди Зеленського в СБУ" нібито хочуть вивчити справу на предмет провокації і притягнути організаторів інсценування і самого Бабченка до кримінальної відповідальності.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...