Темп ходи людини по життю впливає на живучість при зараженні коронавірусом, - медики

Ризик померти від коронавируса вище майже в чотири рази у тих людей, які ходять повільно в порівнянні з тими, хто пересувається швидко. Про це свідчать результати дослідження вчених Університету Лестера, повідомляють Патріоти України із посиланням на The Daily Mail.

Вчені проаналізували показники понад 412 тисяч людей, дані яких перебували в біобанку Великобританії. Авторів експерименту цікавив зв'язок між захворюваністю COVID-19, вагою і темпом ходьби. Фахівці дійшли висновку, що люди з повільним темпом ходьби вмирали від коронавіруса в 3,75 рази частіше. У людей з нормальною вагою, що ходять повільно, в 2,5 рази вище ризик розвитку важкої форми CoViD-19, ніж у людей із зайвою вагою, які ходять швидким кроком.
Як стверджують фахівці, ризики однаково високі у повільних людей із зайвою і нормальною вагою. Дослідники припустили, що швидкий темп ходьби значно покращує стан серцево-судинної системи, що чинить позитивний вплив на перебіг хвороби. Однак точна причина такої залежності здоров'я від темпу ходьби поки не встановлена. Це вимагає додаткових досліджень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...