Температура обвалиться під 0 градусів: Українцям повідомили дату різкого похолодання

В Україні найближчим часом очікується зниження температурних показників. Спекотна літня погода відступила перед натиском осені, передають Патріоти України.

Звернемо увагу, що про істотне зниження температурного фону йдеться в прогнозних показниках погодного радара Ventusky. Відзначимо, що зниження температури особливо буде відчуватися в нічний час. Згідно показників радара погоди, в Україні температура повітря може опуститися майже до 0 градусів.

Дати різкого похолодання

При цьому вторгнення холодного повітря в Україну прогнозується в середині вересня. У той же час найбільш сильне похолодання варто очікувати на півночі України. Температура повітря 9 і 10 вересня вночі може опуститися до 1 градуса тепла.

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...

Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...