Температура підніметься до +15: Народний синоптик повідомив, коли українцям чекати на пік потепління

До України йде потепління, його пік припаде на 17-21 січня. Про це ТСН.ua повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Більше того, він зазначив, що українцям слід чекати на нові температурні рекорди, передають Патріоти України.

"Пік потепління припаде на 17-21 січня. Температура повітря в усій країні зросте до +10+12 градусів, а на півдні та у центрі навіть до +13+15 градусів", - повідомив синоптик.

Щедрін також додав, що після потепління в Україні знову похолодає. "Потім поступово похолодає, спочатку до -3+3 градусів, і від 24 січня до -2-9 градусів морозу", - зазначив синоптик та додав, що тоді до України прийдуть і опади.

Потепління в Україні

Нагадаємо, що від 13 січня в Україні почне поступово теплішати і на зміну морозам прийде плюсова температура повітря. Раніше Наталія Діденко також зазначала, що пік потепління в Україні буде на Водохреще, 19 січня, а наступне похолодання прийде від 23-24 січня.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...