Температура підскочила, руки та ноги почали німіти: Корали з акваріума мало не вбили російську сім'ю

У Росії батьки та 9-річна дівчинка отруїлися палітоксинами, які виділив корал, що знаходився у їхньому домашньому акваріумі, передають Патріоти України.

Як пише телеграм-канал «База», батько вирішив почистити акваріум і позбутися коралів-зоантусів. Він іх зрізав, а коріння, що залишилося на камені, вирішив розмочити під гарячою водою.

35-річному чоловікові раптово стало погано — заклало носа, він почав чхати, температура піднялася до 40 градусів, почали німіти руки та ноги. У його дружини заніміли пальці, жінку почало нудити. Стало погано і їхній 9-річній доньці.

«Швидка», яка приїхала на виклик, відвезла сім'ю до лікарні. Виявилося, що винуватцями отруєння стали корали, які, будучи «ображеними», виділяють палітоксин, що серйозно впливає на здоров'я. Медикам вдалося стабілізувати стан отруєних — родина поволі одужує.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...