Температура різко іде вгору: Синоптики уточнили прогноз на останні дні літа

Останні серпневі вихідні в Україні запам'ятаються спекотною та сонячною погодою.

Температура різко піде вгору: синоптики попередили про небезпечну погодуПогода в Україні на суботу, 29 серпня, істотно порадує жителів більшості областей. Після декількох прохолодних днів температура повітря різкої піде вгору і місцями очікується вище +30 градусів.

На сході країни очікується невелика хмарність, без опадів. Нічна температура повітря складе +11 +15 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від +25 до +27 градусів, у Дніпрі до +30 градусів.

У південних областях погода буде сонячна й суха, опади не прогнозуються. Вночі в регіоні температура буде коливатися в межах +13 +17 градусів, удень очікується підвищення температури до +29 +31 градуса. У Криму без опадів, ясно та сонячно. Вночі +14 +16 градусів, вдень від +27 до +29 градусів.

На півночі України буде комфортна погода, без опадів. Вночі прохолодно, від +11 до +13 градусів, удень повітря прогріється до +24 +26 градусів.

У західних областях країни очікується суха і тепла погода, опади не прогнозуються. Нічна температура повітря опуститься до +10 +13 градусів, а вдень очікується справжня спека, від +26 до +31 градуса.

В центральній частині країни невелика хмарність, без опадів. Нічна температура повітря коливатиметься в межах +11 +13 градусів, удень стовпчики термометрів стрибнуть до +27 +31 градуса.

У Києві 29 серпня буде сухо і сонячно, можлива невелика хмарність. У нічні години буде прохолодно, від +12 до +14 градусів, удень прогріється до +26 +28 градусів.

У неділю, 30 серпня, потеплішає ще більше. Температура вдень підніметься до +29...+33 градусів. При цьому буде сонячно і сухо. Найспекотніше буде в Одесі, Миколаєві, Запоріжжі, Чернівцях та Львові. Без опадів.

А 31 серпня в Україні зберігатиметься спекотна погода. На сході, заході і в центрі України температура підніметься до +33 градусів, на півдні - до +34, в центрі - до +30 градусів.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...