Температура різко впаде: Синоптики розповіли, коли Україну покине пекельна спека

Погода в Україні незабаром зміниться. Після пекельної спеки, яка атакувала країну на цьому тижні прийде незначне похолодання. За прогнозом синоптиків, температура знизиться до комфортних літніх градусів і буде такою до самого кінця місяця, передають Патріоти України.

Згідно з прогнозом Gismeteo, аномальна спека в Україні очікується до кінця цього тижня, а остання декада липня буде з помірними літніми градусами. На заході з 19-21 липня і до кінця місяця температура знизиться до +21 +23 градусів, на інші території більш свіже повітря прийде на 1-2 дні пізніше.

З 24-25 липня температура знову підвищиться, але не до критичних значень - до кінця місяця очікується +26 +31. Опадів буде небагато - переважно сухо.

Синоптик Наталка Діденко також прогнозує, що спека в Україні почне спадати вже 20 липня. В Українському гідрометцентрі вважають, що пік спеки очікується до 17 липня, але вже з 16-го числа більш свіже повітря почне заходити із заходу. Середня місячна температура передбачається 20-25 градусів, а в Карпатах 16-18 градусів, що близько до кліматичної норми.

"Місячна кількість опадів очікується 34-91 мм, в Карпатах і місцями на Прикарпатті 103-155 мм, що в межах кліматичної норми", - додали в пресслужбі відомства.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...