"Температура стрибне вниз": Українців попередили про різке похолодання, про спеку можна вже забути

У вівторок, 15 вересня, потужний антициклон визначатиме погоду від Атлантики до України. Як розповіла в Facebook синоптик Наталка Діденко, опадів не прогнозується, передають Патріоти України.

"Сонця у вівторок буде в надлишку. В Україні 15-го вересня скрізь - сухо тепло і сонячно", - повідомила вона.

За її прогнозом, температура повітря протягом дня сягне +24 +29 градусів, на Сумщині та в північних районах Чернігівщини +21 +24 градуси. У Києві завтра - без змін, сухо, ясно, +25 градусів. Синоптик уточнила, що до кінця тижня погода істотно зміниться.

"У середу-четвер очікується пік тепла, +25+31 градус, а вже 18, 19 та 20 вересня, тобто, в кінці тижня, температура повітря скаже юхуууу!!! і стрибне вниз до +12+18 градусів, лише на Півдні буде на кілька градусів тепліш", - попередила вона.

Крім того, з четверга в Україні також прогнозуються опади: "Атмосферний фронт притягне у четвер в Україну дощі, спочатку на західні області, потім пройде по Півночі та трохи по Центру. А ось східні області та південну частину майже не зачепить".

Як уточнили в Укргідрометцентрі, 15 вересня, синоптична ситуація не зміниться: погоду в Україні як і раніше визначатиме суха і відносно тепла повітряна маса.

Температура вночі +11 +16 градусів, вдень +22 +27 градусів, у південній частині та на Закарпатті до +29 градусів. У Києві у вівторок без опадів, температура вночі +14 +16 градусів, вдень +25 + 27 градусів.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...