Температура впала до 33-34 градусів: Береза розповів про незвичні симптоми COVID-19 у себе та дружини

Спочатку політику поставили діагноз "синусит".

Кандидат у мери Києва Борислав Береза, який заразився COVID-19, спочатку відчув лише закладеність носа та навіть отримав інший діагноз – синусит. Про перебіг коронавірусу лідер "Екопартії Берези" розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він повідомив, що такий же симптом з'явився і у його дружини Наталії. Це сталося 23 вересня. Сам Береза звернувся до лікаря 25 вересня. Подружжю поставили однакові діагнози.

Політик показав спільне фото з дружиною "в коронах".

"Але на вихідних у Наташі зник нюх. Вона так і сказала, що нюх пропав. Я делікатно підмітив, що нюх вона втратила років 27 назад і отримав по лобі. Незважаючи на факт домашнього насильства, ми прийняли рішення відправитися не на зняття побоїв, а все ж здати на коронавірус всією сім'єю", – пожартував політик.

Він додав, що в нього з дружиною також була незвично низька температура. У Берези – від 33,3 до 34,5, у його другої половини – в районі 34,7 градуса. У дітей жодних симптомів не було. "У Наташі тест показав COVID-19, а у нас, що вірусу немає. Але моє самопочуття все ж ніби як натякало, що не все так добре. Плюс важке дихання, кашель і хрипи у верхній частині грудей мотивували лікаря рекомендувати мені повторний ПЛР-тест. Він показав, що таки "корона", – написав кандидат у мери столиці.

Він додав, що проконсультувався з приводу лікування в українських та ізраїльських лікарів. "Протоколи лікування абсолютно різні. І головна відмінність, що ізраїльтяни жорстко проти антибіотиків, а наші вже виписали їх мені та дружині. У підсумку, вирішили лікуватися за ощадливим протоколом", – розповів політик.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...