Температура значно перевищить +30: Синоптикиня попередила про новий "удар" спеки в Україні

Згідно з прогнозами синоптиків у четвер, 15 серпня, у більшості регіонів України очікується сонячна погода без опадів. Проте найближчими днями температура повітря підвищиться і пануватиме спека, передають Патріоти України.

Як розповідає відома синоптикиня Наталка Діденко, завтра в Україні домінуватиме антициклонічний характер погоди. Дощів не буде ніде. Зокрема, температура повітря протягом дня становитиме +25...+29°C. На півдні та на Закарпатті буде +28...+32°C.

У Києві у четвер також буде сухо, сонячно і тепло. Вдень очікується близько +26 °C. І за найближчі два дні погода істотно не зміниться, проте вже з 17-18 серпня спека в Україну повернеться. Температура повітря досягатиме і подекуди значно перевищуватиме +30°C."Градуси будуть солідними, кусючими, проте сподіваюсь, що не +38", – каже Діденко.

Так само найближчими вихідними спекотна погода пануватиме і в столиці. "Ще можна повигулювати залишки літнього гардеробу, доквецяти сонцезахисний крем, а враховуючи, що вже розпочалися сезонні знижки – можна і нові бретельки вигуляти і зекономлені гроші на донати використати", – радить синоптикиня.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...