Темпи мобілізації влаштовують вище військове керівництво України: Веніславський пояснив ситуацію

Наразі темпи мобілізації в Україні влаштовують вище військове керівництво нашої країни. Про це сьогодні на брифінгу заявив народний депутат, член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський, передають Патріоти України.

Депутат сказав, що профільний комітет парламенту має усі статистичні дані про темпи мобілізації в Україні, але ці цифри - це державна таємниця.

"Про кількість мобілізованих, звичайно, говорити ми не будемо, тому що, це питання, яке відноситься до державної таємниці", - сказав Веніславський.

При цьому, він зазначив, що після набуття чинності нових законодавчих змін ситуація з мобілізацією "влаштовує вище військове керівництво" України.


Я б орієнтувався на заяви президента Володимира Зеленського, який сказав, що мобілізація йде тими темпами, які відповідають потребам інтересів національної безпеки і оборони, і головнокомандувача Збройних сил Олександра Сирського про те, що дійсно, мобілізація, на сьогоднішній день, забезпечує потреби ЗСУ у поповненні тих втрат, які є (санітарні, і на превеликий жаль, неминучі), та (забезпечує) формування тих резервів, які постійно потрібні для того, аби підтримувати в належному стані наші Збройні сили та інші складові сектору безпеки і оборони", - сказав Веніславський.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...