Тенденція вкрай лякає: У Лондоні на тлі пандемії COVID-19 різко зросла кількість мертвонароджень

В одній із британських лікарень під час пандемії зросла кількість мертвонароджених дітей. Як повідомляє Reuters, згідно з даними дослідження Американської медичної асоціації, в лондонській університетській лікарні Святого Георгія кількість мертвонароджень збільшилася з 2 випадків на 1000 до 9, передають Патріоти України.

"Протягом чотирьох місяців, що передували пандемії, на кожні 1000 пологів в університетській лікарні Святого Георгія доводилося приблизно два мертвонародження. З лютого по середину червня на 1000 народжень припадало приблизно дев'ять мертвонароджень", – йдеться в публікації.

Водночас у жодної з матерів мертвонароджених дітей не виявлено COVID-19, однак, попередні дослідження встановили, що близько 90% інфікованих вагітних жінок у Великобританії не мали симптомів, тому не могли пройти тест.

Проте, мертвонародження можуть бути непрямим ефектом пандемії – жінки просто уникали відвідування лікарів через страх перед інфекцією. Через це вони могли пропустити серйозні проблеми під час вагітності, такі як зниження руху плода або небезпечний високий тиск.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...